Wat wij doen

We zijn met vakantie van
30 juli t/m 21 augustus.

Sturme Klimaattechniek is werkzaam in de klimaattechniek, dat wil zeggen dat we (hybride)warmtepompen en airconditioning installeren.

Wij worden vaak betrokken bij verduurzaamheidstrajecten. Bekijken dan samen met de klant wat hun wensen en de mogelijkheden zijn en maken hier dan een vrijblijvende offerte voor.

Wij vinden het belangrijk om een eerlijk advies te geven en proberen tijdens dit eerste gesprek al  duidelijkheid te geven in kosten, terugverdientijden, etc.

Wanneer een woning daar niet geschikt voor is geven we dit ook aan, wel met eventuele andere mogelijkheden.

Steeds vaker kiezen mensen bijvoorbeeld voor airconditioning wanneer een warmtepomp niet haalbaar is. Dit omdat je er ook mee kunt (bij)verwarmen en op dezelfde manier werkt als een warmtepomp.


  Zeer positieve ervaring met Sturme Klimaattechniek. Van advies tot uitvoeren en ook de nazorg. Bij ons zijn er 10 zonnepanelen geplaatst en een airco. Advies was duidelijk, de uitvoering erg zorgvuldig. Kwaliteit staat duidelijk voorop. Ik zou Sturme Klimaattechniek zeker aanraden

  Berry Sonneveldt Avatar Berry Sonneveldt
  20 december 2021

  Zeer tevreden, werkt netjes en betrouwbaar!

  Ralf H Avatar Ralf H
  21 november 2021

  Vriendelijk en deskundig, zeer prettig in de omgang. Komt afspraken na.

  Judith Custers Avatar Judith Custers
  21 november 2021

  Wij hebben een airco en zonnepanelen laten plaatsen door dit bedrijf. We zijn erg tevreden over de deskundigheid, de afwerking en precisie.

  joan Jacobs Avatar joan Jacobs
  21 november 2021

  Perfect werk. Vriendelijk, deskundig. Luistert naar de klant. Werkt erg netjes. AANRADER!

  Geert Minten Avatar Geert Minten
  21 oktober 2021

  Erg fijn in de omgang, zowel vooraf - tijdens - als na de installatie. Goed advies gegeven, geluisterd naar onze wensen en de installatie van de airco is heel netjes en professioneel uitgevoerd.

  Bart Wolters Avatar Bart Wolters
  21 december 2020

  Overleg over onze wensen, deskundige info en adviezen, afspraken en uitvoering werkzaamheden, alles perfect. Ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan.

  Nico Gisteren van Avatar Nico Gisteren van
  21 december 2020

  Sturme energie management is zeer betrouwbaar, loyaal en deskundig. We zijn zeer tevreden over de geleverde service en de nette werkwijze van Vincent. Een aanrader om zaken mee te doen 👍 Martin Janssen

  Martin Janssen Avatar Martin Janssen
  21 december 2020

  Top service en snelle afhandeling van bezichtiging, offerte en installatie. Aanrader!

  Bram Wouters Avatar Bram Wouters
  21 december 2019